Magas minőségű, 1,5 mm átmérőjű 700m/roll puszta PMMA száloptikai kábel végén világít dekorációs világítás,műanyag optal optikai kábel

Új termék

Ft17 120

Címkék:

világító kő, kábel 20276, világít a sötétben, szórakozás, Olcsó világító kő, Magas Minőségű kábel 20276, Kína világít a sötétben szórakoztató Szállítók

1.5 mm-es PMMA optikai szál dekoráció

Jellemzők:

Nincs áram a ponton a megvilágosodás - a száloptikai kábelek csak fény, hogy a pont a megvilágítás. A segédfény, valamint a villamosenergia -, hogy a hatáskörök lehet sok méterre a tárgyak, területek, vagy, hogy világít. A szökőkutak, medencék, fürdők, szauna, zuhanyzó, vagy szauna - optikai rendszer a legbiztonságosabb módja annak, hogy a megvilágítás.

Nincs fűtés a ponton a megvilágítás - optikai kábelt cipelni, nem hő -, hogy a pont a megvilágítás. Nincs több meleg kijelző esetben nem több, burns, a túlfűtött lámpák lámpatest, ha a világítás hőre érzékeny anyagok, mint az élelmiszer, virág, kozmetikumok vagy képzőművészeti, akkor lehet fényes, koncentrált fény nélkül hő-vagy hő kárt.

Nincs UV sugarak ponton megvilágítás - optikai kábelt cipelni nem ártalmas UV sugarakat, hogy a lényeg, a világítás, ezért a világ nagy múzeumai gyakran használja száloptikás világítás, hogy megvédje az ősi kincseket. Megőrzése törékeny, értékes elemek, optikai rendszerek világos, de szelíd fényt.

Könnyű és/vagy távoli karbantartás -, hogy a probléma való hozzáférést, vagy a kényelem, optikai rendszerek, lehet, hogy újra lamping a szél. A berendezési tárgyak a nehezen hozzáférhető, a megvilágítás is található egy hely, ahol könnyebb elérni, valamint több kis fények (lépcső világítás, paver fények, vagy csillárok) megváltoztatása egyetlen megvilágító lámpa újra lámpák minden fény egyszerre.

Alkalmazások:

1.Használt, mint a fal világítás függönyt, gyalogút a KTV, kocsmák, kávéházak, szállodák, éttermek;

2.Művészi csepp lámpa;

3.Optikai paraván;

4.Mozgó világítás, a vízesés függöny.

Megjegyzés:

A multicores kábel más a Struktúrája, alapvető számok testre szabható a vevő

Műanyag Optikai szál Világítás dekoráció, használni, mint a függöny a reptérre, KTV, Szálloda stb........

Jó fényáteresztő képesség

Energia-megtakarítás, valamint környezeti barátságos.

Több alkalmazások, majd a formában áll rendelkezésre. Pls, bátran forduljon hozzánk további képek, design hatását.

Termék részletek:

Tömeg 4kg
Márka Név MINDENKI
IP 68
Modell Száma FY1500-1
Anyag PMMA
Elem Típusa Optikai Szál Fények
Készülék Típus darab
Csomag Méret 30cm x 30cm x 12cm (11.81in x 11.81in x 4.72in)
Csomag Súlya 2.1kg (4.63lb.)

Kapcsolódó termékek